Iedereen kent wel eens een moeilijke periode in zijn of haar leven. Zo’n moment waarop je je bijzonder klein voelt op deze draaiende planeet. Ook ik had het moeilijk, zo’n bijna 5 jaar geleden. Scheiden doet lijden en dat deed het ook. Maar dan ben je dankbaar voor alles wat je er toch mee kan winnen…vrienden voor het leven. Ze proberen je rust te brengen in de grote chaos van verdriet en geven je het gevoel dat je toch sterk genoeg bent om de grote ‘pijnberg’ te beklimmen. Hoewel ik hoogtevrees heb, ben ik toch blijven klimmen. Het topje van de berg is in zicht, dus ik ben er bijna en dat zou niet gelukt zijn zonder één van mijn beste vrienden. Ik ben zoooo blij en dankbaar dat hij onvoorwaardelijk steeds naar mijn tranen en soms naar mijn gezaag geluisterd heeft. Toch toverde hij steeds weer opnieuw een glimlach op mijn gelaat en wist ik wel dat alles goed zou komen.

Morgen is hij jarig en verdient hij het absoluut om in de kijker te staan. Natuurlijk kan ik cadeautjes niet lang verborgen houden en hoop ik stiekem dat hij pas morgen deze blogpost zal lezen. Ik zocht voor hem een symbolisch cadeau omdat ik kleine dingen altijd groots wil laten lijken. Een idee was dus opnieuw niet ver zoek.


Ik maakte voor hem deze XL-sleutelhanger volgens de tutorial van Eva Maria die je via deze link kan vinden http://byevamaria.blogspot.be/2014/09/xl-sleutelhanger-diy.html. Wat een super leuk idee van haar om stofrestjes op deze manier nuttig te verbruiken.Want vriendschap…daar sleutel je aan, elke dag opnieuw. Ik heb bijna 5 jaar geleden zijn sleutel van onze vriendschap mogen ontvangen en hij opent nog steeds de deur van zoveel mooie dingen. Dank je wel kan ik je niet genoeg zeggen, maar wel kan ik je zeggen: een fijne, één dag te vroeg, verjaardag!