Buiten lijkt de zomer uit het land te zijn, maar hier binnen scheen het zonnetje toen ik vanmorgen enkele leuke foto’s in mijn mailbox vond.
De herfst zal heel veel baby’s brengen in mijn vriendenkring en daar kijk ik ook stiekem naar uit. Ik maakte dit vrolijke pamperzakje voor één van mijn zwangere vriendinnetjes. Het was een ‘ik-ben-blij-voor-jou-dat-je-zwanger-bent-geschenkje’. En blij was ze inderdaad, vooral met dat kleine wondertje dat in haar buik mocht groeien, maar ook een beetje met dit geschenkje.

Ik gebruikte de tutorial van Mme Zsazsa die je vindt op deze link: http://madamezsazsa.blogspot.be/2009/08/het-luierzakje-revisited-en-win.html en in no time was dit pamperzakje geboren. Ik sta er versteld van hoeveel materiaal je eigenlijk kan recycleren en verwerken tot iets nieuws. De buitenkant van het pamperzakje is een stukje van een oud tafelzeil. Ik knipte het gaatje waar de parasol door moest 5 cm te ver. Een nieuw gaatje was een optie, maar dan moest ik het andere met iets anders bedekken en dat was geen optie voor mij. Geloof me, ik heb veel gevloekt omdat ik dat verkeerd gedaan had, maar ja…nobody’s perfect. Het stofje met geruite print aan de binnenkant komt van een oud babylaken van mijn dochter en het matchte helemaal met de buitenkant. De lintjes die ik ter afwerking gebruikte komen uit mijn oma-collectie. Een flamingo uit flockfolie erop en ja, klaar om cadeau te doen.

Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk…aan diegene van wie ik deze foto’s kreeg, een dikke merci om dit met mij te delen. Het is altijd leuk om zien dat de spulletjes die ik maak met de grootste liefde behandeld en gekoesterd worden. Jullie baby’tje mag snel komen, want jullie zijn er klaar voor zo te zien.

smiley