Het was de eerste keer dat ik dit tasje maakte, maar het stond al heel lang op mijn to-do lijstje. Vooral omdat ik het zelf zo’n schattig ding vind.

Nu het schoolvakantie is, is er meer tijd om vriendinnetjes uit te nodigen om te komen spelen. Elke keer als er een vriendinnetje van de dochter over de vloer komt of elke keer als zij uitgenodigd wordt, tracht ik iets van mezelf cadeau te doen. Gewoon omdat ik het zo leuk vind om kleine meisjes blij te maken met iets uniek. En welk meisje wil nu niet graag een tasje om leuke spulletjes in te stoppen?


Ik gebruikte het ‘Menina’ patroon uit het boek ‘Zo geknipt!’ van blogsters Sanne & Riet…een echte aanrader zowel voor beginners als gevorderden.


Met het gebruik van paspelbandjes ben ik al aardig vertrouwd geraakt. Sommigen vinden het een hele opgave om het in je project te verwerken, maar ik ben er gek op.Ondertussen is het hier thuis ook al heel gezellig geworden. Vol ongeduld stond de dochter al ruim een half uur voor het raam haar vriendinnetje op te wachten met de kleine ‘Menina’ in haar hand. Blij was ze toen ze de officiële overdracht mocht doen…en het tasje werd meteen goedgekeurd. Ik ben alvast heel blij om hier twee vrolijke meisjes in huis te hebben.